‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه
سرخط خبرها

سند تحول شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید| اصلاح کنکور در دستور کار شورا

  • کد خبر: ۱۰۹۹۸۶
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۵
سند تحول شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید| اصلاح کنکور در دستور کار شورا
سند تحول شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که با نگاهی دقیق به ظرفیت‌های روز حوزه فرهنگ و ملاحظاتی که در زمینه‌های مختلف فرهنگی وجود دارد، تدوین شده، به تصویب نهایی رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در جلسه‌ای به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، که سه ساعت و نیم به طول انجامید، سند تحول این شورا را به تصویب نهایی رساندند.

سند تحول شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در طی ۲۰ جلسه کارگروه‌ کارشناسی تدوین شده بود و اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نیز برای بررسی و تصویب آن ۷ جلسه وقت صرف کردند.

این سند که در قالب ۴ فصل به تصویب نهایی رسیده است، در درجه اول به مسیر فعالیت شورا انسجام می‌بخشد و در وهله بعدی مناسبات بین این شورا با قوای سه گانه و دستگاه‌های اجرایی را به شکل مشخص و روشن تدبیر و ساماندهی می‌کند.

این سند با نگاهی دقیق به ظرفیت‌های روز حوزه فرهنگ و ملاحظاتی که در زمینه‌های مختلف فرهنگی وجود دارد و با درکی عمیق از شرایط فرهنگی و اجتماعی کشور، متاثر از فن‌آوری‌های جدید، فرامحلی شدن فرهنگ و ارتباطات جهانی تسهیل شده، تدوین شده است. همچنین تمام ابعاد علوم و فن‌آوری‌های نوین از جمله کوآنتوم، هوش مصنوعی، ظرفیت‌های فن‌آوری‌های رقومی و همه دامنه‌های جدید حوزه علم و دانش در هدف‌گذاری‌های این سند مورد توجه قرار گرفته است.

بر اساس این سند عرصه‌های ماموریتی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در ۹ حوزه تدوین و تبیین شده است. ساختار جدید دبیرخانه شورا هم به گونه‌ای طراحی شده که بتواند راهبری، نظارت، ارزیابی، رصد و پیگیری اجرای مصوبات ستاد را به شکل موثر دنبال کند.

مطابق ظرفیت‌های در نظر گرفته شده، آثار این سند در حوزه علم و فن‌آوری و فرهنگ می‌تواند در یک مقطع ۵ ساله به منصه ظهور برسد.

اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در ادامه این جلسه با قدردانی از خدمات و تلاش‌های آیت‌الله سید محمد خامنه‌ای، رئیس بنیاد ایرانشناسی و نیز دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی، به اتفاق آرا و به پیشنهاد هیات امنای این دو نهاد، به آقای دکتر محمدحسین رجبی دوانی به عنوان رئیس بنیاد ایرانشناسی و به آقای دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی به عنوان رئیس جهاددانشگاهی رای دادند.

آخرین دستور جلسه امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی مروری بر مصوبات این شورا در موضوع سنجش و پذیرش دانشجو بود.

اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس کار کارشناسی مفصلی که از سوی دبیرخانه شورا و در کمیسیون آموزشی ستاد نقشه جامع علمی کشور و نیز خود این ستاد با حضور وزرای مربوطه، رئیس سازمان سنجش و مسئولان سایر دستگاه‌های مرتبط، در مدت ۲۵ جلسه درباره کنکور انجام شده است، تلاش کرده‌اند در روش جدید سنجش و پذیرش دانشجو، نقش معناداری به تحصیلات دانش‌آموزان و نظام آموزش و پرورش کشور بدهند.

بر این اساس، روش فعلی کنکور که به نوعی همه سوابق و زحمات تحصیلی ۱۲ ساله دانش‌آموزان را نادیده گرفته و باعث رقم خوردن سرنوشت آنان در یک آزمون ۴ ساعته می‌شود، به تدریج و در مدت ۴ سال به شکلی اصلاح خواهد شد که تحصیلات دانش‌آموزان، به ویژه سه سال آخر دبیرستان، در سنجش و پذیرش آنان در دانشگاه، سهم ۶۰ درصدی خواهد داشت و سهم کنکور از ۱۰۰ درصد فعلی به ۴۰ درصد کاهش خواهد یافت.

نظر به تعیین تکلیف موضوع کنکور در سند نقشه جامع علمی کشور در یک اصل مستقل و نیز بحث‌های تکمیلی در جلسه امروز برای نحوه اجرایی‌شدن این اصل، مقرر شد روش‌های اجرایی این اصل در جلسه بعدی شورا مورد بحث قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->